Újszülött Fotózás

Legideálisabb, ha a baba 4-14 napos. A Babák szinte észre sem veszik a fotózást, mert végig háborítatlanul szundikálnak. Ezt jó meleggel és természetesen teli pocakkal érjük el.
A fotózáshoz gyakran több óra és türelem szükséges, hiszen el kell érni a mélyalvást, hogy nyugodtan fotózhassuk őket.
Minden Baba elalszik, nincs kivétel :)
Mivel a Babák érkezése a legtöbb esetben nem előre ütemezett, így a születésükkor Ők elsőbbséget élveznek. Akkor egyeztetünk időpontot a fotózásra, ha már hazaértetek a kórházból. Ideális, ha a Baba 5-10napos, akkor még mélyen alszanak és nincs hasfájás. Két hetes kor után már csecsemő fotózásról beszélünk. Akkor már nincs meg az a magzati póz és nem lehet őket olyan mélyen elaltatni.

A fotózás azért több óra, mert ezalatt a Baba eszik, tisztába kell tenni, büfiztetni és altatni.
A fotózás alatt fontos a meleg, hogy mélyen alhasson, mint ahogyan nemrég azt még a pocakban tette és hogy természetesen azért is, hogy meg ne fázzon.
Minden kelléket viszek (textilek, plédek, kosarak, kötött sapik, nadrágok, tütü, fejdíszek stb.), de kedvenc ruhában, kabalákkal is meg lehet örökíteni a Picit. :)
Közös képeket is készítek a Családról, ha van Testvérke, akkor Róluk is, ahogyan szeretnétek!
Újszülötteket leggyakrabban az otthonukban szoktam fotózni. Elegendő egy kanapé, vagy ágy a fotózáshoz.
Pontos kiszállási díjat a címetek ismeretében tudok mondani.

Újszülött galéria

Csecsemő Fotózás

Egy hónapos kortól addig tart, amég nem tud önállóan ülni a baba. Róluk már lehet akár mosolygós-ébren levős, akár alvós képeket is készíteni.Babafotózás

Amikor a kisbaba már tud önállóan ülni vagy akár kapaszkodva állni, totyogni. Ez lehet akár 1 éves szülinapi fotózás is, igazi maszatolós tortaevéssel megspékelve, kedvenc ruhákban, legkedvesebb játékokkal.
Babafotók

Kismama Fotózás

A fotózáson szerepelhetsz egyedül Te, a Pároddal, vagy ha már van Gyerkőc, akkor együtt is!
Frizura: amit szívesen viselsz :)
Smink: A szemet egy kicsit érdemes kihangsúlyozni.
Ha helyben szeretnél profi sminket és frizurát, akkor az újpesti műteremben van erre lehetőség helyben, a fotózás előtt.
Ruha: Szükséges pár alap darab: egy-két kismama ruha, nadrág, szoknya. Egy fehér blúz - amit elég, ha mell alatt be tudsz gombolni és néhány fehérnemű: fekete-fehér és ha van testszínű, de akár színes is jól mutat a fotókon. Apukáknak farmer, vászon nadrág, fekete és fehér póló vagy ing, valamint lehet olyan színű is, ami illik a Te ruhádhoz, felsődhöz. Kedvenc virágod is szép kelléke lehet a fotózásnak.
A fotózáshoz használhatunk a Baba nevét ábrázoló fakockákat. Ezeket lehet rendelni mindenféle színben és használható a kismama, majd az újszülött fotózáshoz is, ami utána a babaszoba dísze lehet.

Időpont foglalás után részletes tájékoztatót küldök át, amiben összegyüjtöttem, hogy milyen ruhákat érdemes hozni a fotózásra Neked és a Párodnak.

Kismama fotók

GittaPhotography
Fotók felhasználása, fotózás lemondása
A fotók kizárólagos felhasználására van lehetőség, erről részletes információt adok személyesen, vagy telefonon. Ekkor a fotók nem kerülnek fel honlapra és közösségi oldalakra.

A fotózás lemondása a fotózás előtt 24 órán belül a műterem bérleti díjának kifizetésével kérhető, ami 7000Ft/óra. Egyéb esetben át tudjuk tenni a fotózást későbbi időpontra.

Adatvédelmi Szerződés
Általános Szerződési Feltételek